Dit is Sandy: betrokken, toegankelijk, open en motiverend
Doelgroep: professionals, specialisten, (startende) leidinggevenden, ondernemers
Specialisaties: loopbaan, talentontwikkeling, communicatieve vaardigheden persoonlijke effectiviteit, werk-privé balans

“Als Arbeids- en organisatiepsycholoog weet ik dat motivatie, betrokkenheid en energie essentieel zijn om het beste uit jezelf te kunnen halen. Zelfkennis vormt daarbij het startpunt. Graag zoek ik samen met jou uit waar inspirerende kansen voor jou liggen en wat je nodig hebt om deze te kunnen pakken. Bovendien help ik je om je ontwikkeling een boost te geven en tot betere prestaties te komen.”

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Werk en carrière: Zou je graag interessanter werk doen? Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf zou kunnen halen? Zijn er barrières in je werk, die je maar niet weet te doorbreken? Vraag je je af welke richting je in zou willen slaan? Graag zoek ik samen met jou uit waar voor jou inspirerende carrièrekansen liggen en hoe je jouw wensen kunt verwezenlijken!

Omgaan met anderen: Wil je graag beter met anderen leren samenwerken? Duidelijker grenzen leren stellen of je ideeën en opvattingen gemakkelijker naar voren brengen? Vind je dat je jezelf te bescheiden presenteert en zou je graag een stevigere indruk achter willen laten? Met veel plezier ondersteun ik je in de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit.

Communicatieve vaardigheden: Wil je graag efficiëntere en effectievere gesprekken met anderen voeren? Beter in staat zijn om anderen van jouw standpunten, ideeën of jouw eigen kwaliteiten te overtuigen? Of wil je juist actiever leren luisteren en minder je eigen stempel op situaties drukken? Coaching op het vlak van communicatieve vaardigheden is één van mijn specialismen!

Balans: Heb je behoefte aan een betere balans tussen de verschillende aspecten van je leven? Zijn je werk, sociaal leven, overige verplichtingen en vrije tijd niet meer in evenwicht en zou je dat graag anders zien? Graag kijk ik met je mee welke keuzes je kunt maken om jouw energieniveau weer op peil te brengen.

Het geeft mij veel voldoening om je (weer) in contact te brengen met je kwaliteiten en vaardigheden, met wat je belangrijk vindt en met wat jou motiveert en inspireert. Alleen vanuit die kennis kun je de keuzes maken die bij jou passen, die je energie geven en die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling.”

Zo werk ik: “Allereerst is het belangrijk om elkaar te leren kennen en de sfeer te creëren waarin jij over jezelf kan praten en met nieuw gedrag aan de slag durft te gaan. Een uitgebreide, maar vrijblijvende kennismaking is dan ook een goede start! Daarna onderzoeken wij waar jouw kwaliteiten, valkuilen, vaardigheden, drijfveren, energiegevers en –vreters, interesses en (on)mogelijkheden liggen. Mijn nieuwsgierigheid, luistervaardigheid en heldere en motiverende feedback zijn in deze fase mijn meest belangrijke instrumenten, al heb ik daarbij wel heel duidelijk jouw input nodig. Opdrachten, tests en vragenlijsten ondersteunen dit proces. Afhankelijk van jouw vragen, kunnen we vervolgens zowel breed insteken (zoals bij het zoeken naar – en vormgeven van nieuwe loopbaanrichtingen), alsook specifiek (zoals bij het trainen van specifieke communicatieve vaardigheden). Gedurende het gehele proces staan jouw wensen centraal, al zal ik niet nalaten je een (kritische) spiegel voor te houden, als ik denk dat dit bijdraagt aan jouw ontwikkeling.”

Anderen over Sandy:

 • “Toen ik zelf niet meer goed wist welke kant ik professioneel gezien op moest, heeft Sandy mij geholpen om weer inzicht te krijgen in wie ik ben en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Het was daarna heel gemakkelijk om de baan te vinden die echt bij mij past. “
 • “Ik heb Sandy ervaren als een hele begripvolle en warme coach die mij veel heeft geleerd over mezelf. Ook ben ik me, dankzij haar coaching, anders gaan opstellen in situaties die ik niet goed de baas was. Ik weet nu veel beter mijn grenzen te bepalen en te bewaken.”
 • “Niet alleen heb ik Sandy leren kennen als een prettige sparringpartner die me heeft geholpen allerlei moeilijke keuzes in mijn werk te maken. Ook heb ik veel gehad aan haar praktische tips en adviezen rondom de start van mijn eigen onderneming.”
 • “In mijn werk kwam ik niet vooruit, omdat mijn meerderen vonden dat het mij aan de juiste communicatieve vaardigheden ontbrak. Hoewel ik dit aanvankelijk niet zelf zag, was ik toch bereid om het coachingstraject met Sandy aan te gaan. Ik was verbaasd over hoe gemakkelijk ze mij inzicht wist te geven in mijn valkuilen en hoe effectief de training was die zij hier vervolgens aan koppelde. Ik raad het coachingstraject aan al mijn collega’s aan!”

Mijn opleidingen & certificeringen:

 • Master arbeids- en organisatiepsychologie
 • Leergang coaching/school voor coaching
 • Psycholoog NIP
 • Erkend NOLOC Loopbaanprofessional
 • Diverse vakgerichte trainingen en opleidingen
 • Een ruime ervaring met loopbaan- en assessmentinstrumenten, zoals de instrumenten van Meurs, SHL en Ixly
 • Een goede kennis van de arbeidsmarkt.

 

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email sandy@gortcoaching.nl